Acest Remediu Naturist Te Scapă Rapid De Kilogramele Suplimentare

Suc de ghimbir

Nu este deloc ușor să scapi de kilogramele suplimentare. Deși petreci ore întregi în sala de sport, când vii acasă și te cântărești, s-ar putea să nu vezi nicio schimbare.

Ai putea totuși să începi să consumi suc de ghimbir. Ghimbirul are capacitatea de a reduce greutatea corporală și de a ameliora durerea care apare, de obicei, după exercițiile fizice.

A fost efectuat un studiu pentru a examina efectele gingerolului ( principalul compus bioactiv din ghimbir) asupra greutății corporale. Consumul de ghimbir poate preveni obezitatea și poate regla nivelul de zahăr din sânge.

Pe lângă faptul că ajută la slăbit, ghimbirul are și alte beneficii asupra sănătății. Dacă simți că îți vine să vomiți, consumă ghimbir și vei scăpa de această senzație neplăcută.

Beneficiile ghimbirului

Calmează durerea articulară

Sucul de ghimbir ajută la reducerea umflăturilor și a durerilor. Un studiu a arătat că administrarea suplimentelor de ghimbir reduce durerea apărută în urma exercițiilor fizice cu 25%.

Ameliorează simptomele gripei

Este recomandat să bei ceai de ghimbir atunci când ești răcit sau ai gripă, deoarece acest ceai te ajută să transpiri și îți menține corpul cald.

Calmează durerile menstruale

Ghimbirul este foarte benefic pentru femeile care suferă frecvent de crampe menstruale. Potrivit unui studiu, ghimbirul este la fel de eficient ca ibuprofenul în reducerea crampelor menstruale.

Suc de ghimbir – rețetă

Ingrediente:

  • 1 linguriță ghimbir ras
  • 1 castravete, 1 lămâie
  • 12 frunze de mentă
  • 700 ml apă

Mod de preparare:

Curățăm și feliem castravetele, ghimbirul și lămâia. Le adăugăm apoi împreună cu menta într-un recipient cu apă. Lăsăm sucul la frigider peste noapte, și-l consumăm dimineața, înainte de masă.

Ghimbirul poate provoca efecte secundare precum arsuri la stomac sau indigestie. Nu consuma mai mult de 4 grame de ghimbir pe zi.