Amestecă Oțetul Cu Zațul De Cafea – Vei Fi Surprins De Efectele Acestui Remediu Naturist

Otet de mere si cafea

În acest articol îți voi spune cum să profiți de acest amestec uimitor. Sunt sigur că vei fi surprins de rezultate. Folosind un amestec de oțet și cafea poți scapă de riduri și de petele pigmentare de pe piele.

Cafeaua are proprietăți exfoliante și antioxidante, reduce cearcănele, îmbunătățește aspectul pielii și îndepărtează petele. În plus, cafeaua menține pielea fermă și elastică. Poți folosi acest amestec pentru a scăpa de acnee, coșuri și inflamații.

Oțetul de mere are proprietăți antifungice, antibacteriene, antivirale și echilibrează nivelul pH-ului indiferent dacă ai tenul uscat sau gras. Prin ștergerea feței cu o dischetă demachiantă înmuiată într-o soluție din apă și oțet de mere (1:1) poți îmbunătăți aspectul ridurilor.

Masează-ți ușor fața și vei vedea că pielea ta va deveni mai curată și mai tânără. Cu toate acestea, înainte de a aplica oțetul pe față, este recomandat să-l aplici pe o altă parte a corpului pentru a fi sigur că nu ești alergic.

Oțetul de mere poate fi folosit pentru a reduce acele pete care apar odată cu înaintarea în vârstă. se recomandă ștergerea petelor de pe față cu un tampon din bumbac înmuiat în oțet de mere. Se lasă să acționeze timp de 30 de minute, după care se clătește cu apă rece.

Această procedură se repetă de 2 ori pe zi, timp de o lună și jumătate. Otet de mere si zat de cafeaRemediu pentru riduri

Ingrediente:

  • 1 lingură zaț de cafea
  • 1 linguriță apă de trandafiri
  • 5 linguri oțet de mere

Mod de preparare:

Punem toate ingredientele într-un bol și amestecăm până obținem o pastă omogenă. Înainte de a face duș, aplicăm acest amestec pe pielea feței, cu mișcări circulare, masând ușor. Îl lăsăm să acționeze 10 minute și, dacă este posibil, cât facem duș, încercăm să nu-l îndepărtăm. Aburii din baie vor îmbunătăți efectele acestui remediu.

După 10 minute, clătim fața cu apă curată și aplicăm o cremă hidratantă. Este de preferat să folosim acest remediu seara, pentru a evita expunerea la lumina soarelui.