Amestecă Uleiul De Măsline Cu Sare Și Scapă De Durerile Articulare

Remediu cu ulei de masline dureri articulare

Am aflat despre acest remediu naturist de la un prieten și îl folosesc de fiecare dată când am dureri articulare și de spate. Pentru că este atât de eficient, vreau să ți-l împărtășesc și ție.

Acest remediu conține două ingrediente simple: sare și ulei de măsline. Împreună formează un duo puternic ce luptă împotriva osteoporozei și a altor probleme osoase și musculare.

Durerile articulare afectează din ce în ce mai multe persoane, deoarece foarte puțini își fac timp pentru exerciții fizice. În plus, speranța de viață a crescut și prin urmare, ne folosim mai mult oasele și mușchii.

De obicei, cumăpărăm creme și medicamente din farmacie pentru a ameliora durerea. Însă, am putea folosi și un remediu natural creat din două ingrediente simple pentru a ameliora durerile musculare și articulare.

Uleiul de măsline este bogat în polifenoli care acționează ca antioxidanți. Atunci când acest lichid intră în contact cu corpul nostru, încetinește îmbătrânirea celulară. Asta înseamnă că previne apariția durerii.Ulei de maslineÎn plus, mai conține și oleocantal, un compus care luptă cu enzimele ce provoacă inflamație.

De asemenea, acizii grași mononesaturați din uleiul de măsline reglează tensiunea arterială și mențin sănătatea cardiovasculară.

Sarea conține o cantitate mare de magneziu și ajută la întărirea țesuturilor. În plus, îmbunătățește sistemul circulator.Sare remediuRemediu pentru dureri articulare

Ingrediente:

  • 20 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 10 linguri sare

Mod de preparare:

Pune sarea și uleiul într-un recipient din sticlă și amestecă bine. Pune sticla într-un loc răcoros, ferit de lumină, timp de 2 zile. În acest timp, agită sticla cel puțin o dată pe zi.Remediu sare ulei de maslineAplică amestecul pe zona dureroasă, masând energic în fiecare dimineață. Începe cu 2-3 minute de masaj, apoi crește treptat timpul, astfel încât să ajungi la 4-5 minute de masaj. După ce ai masat zona dureroasă, șterge-o cu un prosop înmuiat în apă caldă. Datorită acestui remediu naturist, îți vei îmbunătăți circulația și sistemul imunitar.