Amestecul Din Două Ingrediente Care Îți Albește Dinții Imediat!

Remediu albire dinti

Atât bărbații, cât și femeile visează să aibă dinții albi ca perlele. Când vezi pe stradă oameni cu dinții frumoși, îi invidiezi, nu-i așa? De fapt, și tu poți avea dinții albi, dacă folosești acest amestec natural. Conține ulei de cocos și bicarbonat de sodiu și se prepară în doar două minute.

Uleiul de cocos conține substanțe extrem de eficiente în tratarea multor probleme de sănătate. Acest ingredient poate fi folosit la tratarea bolii Alzheimer, la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la arderea grăsimilor. Au fost efectuate numeroase studii științifice pentru a se descoperi beneficiile uleiului de cocos.

Datorită proprietăților sale antibacteriene, luptă împotriva bacteriilor, albește dinții și previne cariil dentare. De asemenea, este o alternativă excelentă la pasta de dinți clasică ce conține triclosan, o substanță chimică antibacteriană ce poate provoca rezistență la antibiotice.

Unele cercetări arată că triclosanul din pasta de dinți poate provoca malformații osoase. Aproximativ 95% dintre pastele de dinți conțin fluor, un reziduu foarte toxic.

Bicarbonatul de sodiu crește pH-ul salivei, îndepărtează petele și face dinții mai albi și mai strălucitori.

Ulei de cocos și bicarbonat de sodiu pentru albirea dinților

Acest remediu naturist funcționează extrem de rapid. De fapt, uleiul de cocos te poate ajuta să-ți albești dinții în doar 2 minute.

Ingrediente necesare:

  • 8 lingurițe bicarbonat de sodiu
  • 8 lingurițe ulei de cocos

Mod de preparare:

Amestecă bicarbonatul de sodiu cu uleiul de cocos și aplică puțin din pasta obținută pe periuța de dinți. Periază-ți ușor dinții timp de cel puțin 2 minute, apoi clătește-ți gura. Poți înlocui zilnic pasta de dinți cu acest amestec, iar dacă dorești poți adăuga și câteva picături de ulei de mentă pentru a-ți reîmprospăta respirația.