Bea Suc De Cartofi Dimineața, Pe Stomacul Gol Și Vezi Ce Se Întâmplă

Suc de cartofi

Experții nu recomandă consumul regulat de cartofi, deoarece sunt bogați în carbohidrați. Cu toate acestea, organismul nostru are nevoie de o anumită cantitate de carbohidrați în timpul zilei, deci am putea consuma câțiva cartofi.

Cartofii sunt bogați în amidon și conțin multă apă. Sucul de cartofi ajuta la gestionarea diabetului și reduce lichidul din organism. În plus, sucul de cartofi este folosit în medicina alternativă pentru prevenirea bolilor digestive.

Care sunt beneficiile cartofilor?

Cartofii pot ajuta la tratarea arsurilor. Aplică pe zona arsă de soare câteva felii de cartofi pentru a accelera procesul de vindecare a pielii.

De asemenea, cartofii sunt folosiți pentru eliminarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.

Când sunt consumați în mod regulat, cartofii oferă un plus de energie. În plus, furnizează fibre pentru sistemul digestiv și previn bolile de stomac.

Dacă nu sunt consumați în exces, pot susține sănătatea sistemului nervos. Astfel, pot preveni apariția stresului și oboselii.

Cartoful fiert ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge. Diabeticii pot consuma în siguranță acest aliment.

Beneficiile sucului de cartofi

Sucul de cartofi are numeroase beneficii pentru organismul uman:

  • Susține structura osoasă și previne inflamarea articulațiilor ce provoacă dureri severe. Experții subliniază că cei care au dureri la nivelul gâtului și articulațiilor ar trebui să consume în mod regulat suc de cartofi.
  • Previne tulburările intestinale și reduce riscul de apariția a constipației.
  • Sucul de cartofi are proprietăți antioxidante, elimină toxinele din ficat și vezica biliară.
  • Datorită conținutului de potasiu, reglează tensiunea arterială și previne accidentul vascular cerebral.
  • Sucul de cartofi cruzi previne guta prin reducerea acidului uric acumulat în articulații. În același timp, previne edemul și protejează oasele.

Cum se prepară sucul de cartofi?

Spală bine cartofii în apă cu oțet apoi pune-i în storcător. Poți adăuga și jumătate de pahar de suc de morcovi dacă dorești să-i schimbi gustul.