Un Câine Abandonat “A Cerut Ajutorul” Unui Bărbat Pentru A-și Salva Puii

Cainele strazii salvat

Această întâmplare emoționantă s-a petrecut în Serbia, o țară situată pe continentul european.Un câine fără stăpân s-a apropiat de un bărbat care mergea prin zăpadă și “a cerut ajutor” pentru a-și salva cei trei cățeluși de îngheț.

Într-un videoclip postat pe internet, câinele este văzut alergând cu disperare spre bărbatul care trecea pe drum. Având încredere în el, s-a lăsat mângâiat și apoi l-a îndrumat pe acesta către locul în care se aflau cățelușii. Puii mici păreau foarte speriați și înfrigurați, deoarece era un ger aspru.

Impresionat de starea în care erau cățelușii, bărbatul a început să caute o soluție pentru a-i salva. Mai întâi a dus-o pe mama lor la mașină pentru a o proteja de frig. Aceasta nu s-a împotrivit deloc, de parcă știa că urma să fie salvată.

Tânărul i-a mângâiat cu blândețe fața pentru ca ea să capete și mai multă încredere în el. Bărbatul a făcut rost de o mătură, cu ajutorul căreia a reușit să scoată câinii din conducta în care erau băgați.

Așa cum îi promisese mamei disperate, bărbatul i-a adus cățelușii în mașină, apoi i-a dus pe toți la un adăpost de animale. Cei patru au fost așezați într-un pătuț confortabil, ferit de frig și de pericolele străzii. În semn de recunoștință, câinele a lins continuu fața salvatorului său.

Deoarece la adăpostul de animale au fost bine îngrijiți, câinii au crescut și au fost adoptați de o familie iubitoare. Aceștia trăiesc acum într-un mediu sănătos și plăcut și se bucură de toată atenția celor din jur/