Un Câine Merge La Poliție Pentru A Anunța Că S-a Pierdut Și Reușește Să-i Impresioneze Pe Toți

Caine la politie

Acest câine mic din orașul Odessa, Texas, a demonstrat că este foarte isteț după ce s-a oprit la o secție de poliție pentru a anunța că s-a rătăcit. A mers acolo de unul singur și s-a apropiat de recepția secției de poliție unde a fost întâmpinat de unul dintre ofițeri. Blănosul s-a întins să-l vadă și a lătrat de câteva ori, încercând astfel să-l anunțe că s-a rătăcit.

Toți cei care au asistat la această scenă au fost foarte impresionați și nu le venea să creadă că micul animal chiar știe ce face. Polițiștii au decis atunci să-l caute pe stăpânul animalului, iar cât au așteptat să apară acesta s-au jucat cu câinele și i-au oferit ceva de mâncare. Între timp, au sunat la un adăpost de animale, pentru a prelua câinele până este găsit stăpânul.

Însă, înainte ca un reprezentat al adăpostului de animale să ajungă la fața locului, câinele a fugit din secția de poliție.

A doua zi, stăpânul a fost descoperit, iar polițiștii au aflat că pe cățel îl cheamă Chico. Cico are obiceiul să iasă singur la plimbare, iar după ceva timp se întoarce acasă. Potrivit sergentului Rusty, stăpânul lui Chico a declarat că locuiește foarte aproape de secția de poliție, iar câinele obișnuiește să se plimbe des prin zona respectivă, deci nu are de ce să-și facă griji.

Oricum, vizita animalului la sediul poliției nu a fost în zadar. Cu siguranță și-a făcut prieteni noi și a savurat câteva gustări delicioase. Probabil va mai vizita secția de poliție din când în când.