Un Câine Merge Zilnic 7 Kilometri Pentru A Vizita Mormântul Celui Mai Bun Prieten Al Său

Cainele care merge la mormantul stapanului

Protagonistul acestei frumoase povești de dragoste și loialitate este un câine pe nume Fulmine, care a fost foarte iubit de stăpânul său Leonardo Sechi. Cei doi au locuit împreună timp de 7 ani într-un sat din Italia, înconjurați de natură.

Într-un interviu, Sarah Sechi, fiica lui Leonardo, a spus că cei doi erau de nedespărțit. Aveau o legătură atât de specială, încât păreau să fi devenit “suflete pereche”. Din păcate, după 7 ani petrecuți împreună, viața i-a despărțit. Leonardo s-a îmbolnăvit și a murit în februarie 2021.

Deoarece suferea de o boală gravă, Leonardo și-a petrecut ultimele săptămâni din viață pe un pat de spital. În tot acest timp, câinele nu a știut unde se află stăpânul lui.

Deșii fiica lui Leonardo și celelalte rude au avut grip de Fulmine și au încercat să-i aline dorul, nimic nu părea să-l aline pe micul câine.

În interviul acordat, Sarah a vorbit despre această perioadă dificilă din viața lor: “De fiecare dată când se apropia o mașină, Fulmine alerga la ușă să vadă dacă a venit tatăl meu”. Și a adăugat că Fulmine l-a căutat tot timpul pe Leonardo, chiar și după ce acesta a decedat.

A doua zi după înmormântare, Sarah a avut o mare surpriză când a ajuns la cimitir împreună cu fiul ei pentru a lăsa la mormântul lui Leonardo un buchet  cu flori. Aici l-a găsit pe Fulmine, care stătea în fața mormântului.

Atât Sarah cât și fiul ei au fost surprinși să-l vadă pe Fulmine acolo. Pentru a ajunge la mormântul lui Leonardo, câinele a trebuit să meargă aproximativ 3.5 kilometri singur . Potrivit lui Sarah, era ca și cum câinele ar fi înțeles că aici se află cel mai bun prieten al lui.

Aceasta a declarat: “Nu mă așteptam să-l găsesc acolo. Nu fusese la înmormântare. Habar n-am cum a ajuns acolo…Îmi place să cred că a fost ghidat de dragostea pe care o are pentru tatăl meu. Sau că tatăl meu l-a dus acolo. Este unul dintre acele lucruri ciudate, care nu au o explicație reală.”

De atunci, Fulmine își vizitează cel mai bun prieten în fiecare zi. Vecinii lui Sarah se emoționează când îl văd pe cățeluș mergând spre cimitir pentru a-și arăta dragostea necondiționată și loialitatea față de cel mai bun prieten.

În cele din urmă, Sarah a spus: “Este trist să-l văd suferind, dar început cu încetul vom reuși să trecem peste această perioadă dificilă.”