Ceai De Banane Cu Scorțișoară – Consumă-l Și Vei Fi Surprins De Ceea Ce Se Va Întâmpla Cu Corpul Tău

Ceai banane

Probabil majoritatea am consumat o ceașcă de ceai atunci când ne-am simțit rău. Adevărul este că majoritatea ceaiurilor sunt gustoase și oferă numeroase beneficii organismului uman.

Ai încercat vreodată să consumi ceai de banane cu scorțișoară să vezi ce beneficii are? Nu este doar o băutură extrem de delicioasă, ci și foarte sănătoasă.

Banana este o sursă excelentă de energie pentru organism, ajută inima să funcționeze corect și previne crampele. Scorțișoara accelerează metabolismul, ajutând astfel la arderea grăsimilor și la eliminarea kilogramelor suplimentare.

Preparând și consumând un ceai din aceste două ingrediente, ne vom îmbunătăți procesul digestiv, somnul și vom putea combate anemia.Ceai de bananeTotuși, pacienții hipertensivi nu ar trebui să consume acest ceai, pentru că ar putea crește tensiunea arterială. De asemenea, femeile însăcinate și cele care alăptează nu trebuie să bea ceai de banană și scorțișoară.

Ceai de banană și scorțișoară

Ingrediente:

  • 1 litru apă
  • 2 banane tocate
  • 2 batoane de scorțișoară

Mod de preparare:

Punem apa la fiert într-o oală și adăugăm batoanele de scorțișoară. Când apa ajunge la punctul de fierbere, adăugăm bananele cu tot cu coajă pentru că în coajă se găsesc mulți nutrienți importanți. Ar fi bine însă să folosim banane organice.

Acoperim oala cu un capac și așteptăm să se răcească ceaiul. După aceea îl strecurăm și îl consumăm pe tot parcursul zilei.Ceai banana si scortisoaraConsumând acest ceai te vei simți mult mai bine, chiar după câteva zile. În plus, dacă vei adopta o dietă echilibrată și vei face mișcare în mod regulat, vei putea da jos câteva kilograme.