Ceaiul De Ceapă Previne Apariția Multor Boli. Iată Cum Se Prepară

Ceai din coji de ceapa

Ne amintim că nu este bine să aruncăm cojile de ceapă atunci când se apropie Paștele. Adunăm o pungă de coji de ceapă pentru a picta ouăle într-o culoare strălucitoare. Însă, coaja de ceapă pe care mulți o aruncă la gunoi are proprietăți vindecătoare puternice, deoarece conține caroten, vitamine B, zinc, iod, fosfor etc. Dar, cea mai importantă este quercetina.

În medicină, este folosită ca agent anticancerigen puternic, antiviral și antibacterian. Ajută la tratarea aterosclerozei, reumatismului, reduce riscul de boli cardiovasculare, tromboză, accident vascular cerebral și hipertensiune arterială.

Prin urmare, ar trebui să adăugăm ceaiul din coji de ceapă în dieta noastră pentru a preveni multe boli grave.

Cum se prepară ceaiul din coji de ceapă?

Clătim bine o mână de coji de ceapă sub un jet de apă.Coji de ceapaGătim coaja de ceapa în apă fierbinte, la o temperatură de 70-80 grade C.Cei care nu suportă gustul specific al cojii, pot adăuga mentă, lămâie sau miere. Totuși, gustul acestei băuturi este destul de neutru, iar după câteva înghițituri te vei obișnui cu el.

Lasă ceaiul timp de 10-15 minute la infuzat, până când capătă o culoare aurie.Ceai coji de ceapaTrebuie să bei infuzia imediat, pentru că dacă o lași să se răcească prea mult își pierde proprietățile.Ceai de ceapaEste recomandat să bei ceai de ceapă seara, înainte de culcare pentru a profita de toate beneficiile sale. Include această băutura în dieta ta, iar organismul tău îți va mulțumi.Ceai coji de ceapa remediuCeaiul din coji de ceapă ajută la prevenirea multor boli grave și are grijă de sănătatea ta.