Ceapa Coaptă – Remediu Eficient Pentru O Mulțime De Afecțiuni

Ceapa coapta

Probabil că nu mai este necesar să vorbim despre beneficiile cepei, pentru că toată lumea le cunoaște. Poate fi consumată sub orice formă și ajută la tratarea diferitelor afecțiuni. Sucul de ceapă are un puternic efect antibacterian.

Din păcate, stomacul nu îmi permite să mănânc ceapă crudă, dar dacă o coc în cuptor nu am nicio problemă. Vreau să reamintesc beneficiile cepei coapte, deoarece este un bun remediu pentru multe boli.

Eu am reușit să scap de furunculoză prin aplicarea bucăților de ceapă coaptă pe abces, de două ori pe zi. Înainte de a folosi acest remediu, am încercat diferite unguente, însă fără niciun rezultat. După ce am utilizat ceapa coaptă, aproape că am scăpat complet de urmele lăsate de fostele furuncule.

Ceapa coaptă promovează curățarea și vindecarea mai rapidă a zonei cu probleme. În plus, atunci când este consumată, oferă numeroase beneficii. De exemplu, s-a dovedit că îmbunătățește coagularea sângelui, previne atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale.

Este benefică pentru diabetici, deoarece previne creșterea nivelului de zahăr în sânge. Deoarece conține o cantitate suficientă de sulf și fier, poate ajuta la funcționarea normală a pancreasului și ficatului.

Ceapa ajută la curățarea vaselor sangvine și previne apariția plăcilor de ateroscleroză. Pentru pacienții hipertensivi, acest lucru este foarte important.Ceapa coapta beneficiiCând este coaptă, ceapa nu își pierde proprietățile benefice, însă gustul și mirosul ei nu mai sunt la fel de intense. În plus, este delicioasă. Am tăiat ceapa în rondele de jumătate de centimetru grosime și am pus-o la copt (în cuptorul preîncălzit la 200 grade C) pe o tavă uscată, până s-a înmuiat și s-a rumenit ușor (aproximativ 25-30 de minute).Ceapa beneficiiCeapa coaptă poate fi adăugată la orice fel de mâncare, fie că este din carne, din pește sau din legume. Este recomandat să consumăm ceapă coaptă în mod regulat, sau să o utilizăm ca medicament, mâncând în fiecare dimineață câte o lingură de ceapă pe stomacul gol.