Consumă Sirop De Lămâie, Ghimbir Și Miere Și Nu Vei Mai Răci!

Sirop pentru raceala

Există un sirop natural, preparat din lămâie, ghimbir și miere care te poate ajuta să stai departe de gripă și răceală. În plus, această poțiune delicioasă și frumos parfumată, te ajută să-ți îmbunătățești starea de spirit și să-ți întărești imunitatea. Siropul iute-dulce-acrișor este foarte ușor de preparat și are un conținut ridicat de vitamine.

Mierea, lămâia și ghimbirul țin virușii la distanță și protejează împotriva răcelii. Cu toții cunoaștem beneficiile mierii. Pe lângă faptul că are efect analgezic, întărește sistemul imunitar, distruge microorganismele patogene și virușii. Rădăcina de ghimbir ameliorează inflamația și arde grăsimea corporală.

Lămâia are efect revigorantă, ajută la eliminarea toxinelor și scade febra. Sirop raceala remediuSirop din lămâie, ghimbir și miere

Ingrediente:

  • 250 gr miere
  • 2 lămâie mici
  • 6-7 cm rădăcină de ghimbir
  • Cimbru (opțional)

Mod de preparare:

Tăiem lămâia și ghimbirul în felii subțiri și le punem alternativ într-un borcan din sticlă.Sirop racealaAdăugăm cimbru și acoperim cu miere (de preferință de tei). Dacă mierea s-a îngroșat, o încălzim într-o baie de aburi la o temperatură de 45-50 grade C.

 

Închidem borcanul cu un capac și îl punem la frigider pentru 2 zile.Sirop natural racealaImediat ce apar primele semne ale răcelii, dizolvăm o linguriță de sirop în apă fierbinte. Adăugăm, de asemenea, o felie de lămâie și o bucată de ghimbir. Dacă simptomele răcelii sunt foarte puternice, atunci este necesar să consumăm siropul fierbinte de 5-6 ori pe zi.

Siropul poate fi păstrat la frigider timp de maximum 2 luni. Nu este indicat să preparăm o cantitate prea mare de sirop, ci doar 250-300 de grame o dată.Sirop lamaie miere si ghimbirAcest remediu este util și în arderea grăsimilor. Trebuie doar să consumăm o lingură de sirop înainte de culcare. Unii preferă să dea lămâile și ghimbirul prin blender, însă eu prefer să văd feliile întregi în ceai.