Exercițiu Care Te Ajută Să Scapi De Cocoașă

Exercitiu imbunatatirea posturii

Dacă ești înalt, probabil stai cocoșat atunci când lucrezi la computer, tai alimentele sau faci mâncare. Chiar dacă familia și prietenii tăi nu se obosesc să-ți spună constant să stai drept, vor încerca mereu să-ți îndrepte spatele.

Astăzi, oamenii lucrează adesea la computer și își petrec majoritatea timpului cu telefonul în mână, deci nu este de mirare că stau într-o poziție incorectă. Din fericire, există un exercițiu care te ajută să-ți schimbi postura. Mușchii spatelui ajută coloana vertebrală să mențină dreaptă partea superioară a corpului. Dacă acești mușchi sunt slăbiți, îți este greu să adopți o postură corectă.

Exercițiu care te ajută să scapi de cocoașă

Întinde-te cu fața în jos, pe podea și apoi pune-ți mâinile pe talie. Ridică-te încet și coboară partea superioară a corpului de pe podea. După primele 4-5 repetări, mușchii spatelui vor deveni mai puternici.

Este suficient să repeți acest exercițiu de 10 ori pentru prima dată. Continuă să faci acest exercițiu zilnic, până când mușchii taliei și ai spatelui devin din ce în ce mai puternici. După un timp, 10 exerciții nu vor mai fi suficiente. Pe măsură ce timpul trece, încearcă să crești numărul exercițiilor până la maximum 30.

În timp, vei observa că postura ta se îmbunătățește și nu mai stai cocoșat. Chiar dacă vei lucra la birou, vei sta drept. Cei din jurul tău sigur vor observa această schimbare. O postură corectă îmbunătățește aspectul întregului trup, așadar fă tot posibilul să scapi de cocoașă.

Încearcă acest exercițiu simplu și în scurt timp vei putea sta într-o poziție corectă, fără a depune prea mult efort.