Povestea fetiței de 8 ani, care suferă de leucemie. Dacă doriți să o ajutați, puteți apela la..

Povestea fetițitei de nici opt ani, din Bistrița, care suferă de leucemie și care are nevoie urgentă de un tratament vital în Turcia a înduioșat comunitatea locală.

Cezara a fost diagnosticată cu Leucemie în 2016, notează publicația locală bistriteanul.ro. A făcut tratamentele necesare și boala a dispărut. Luna trecută însă, o veste sumbră a venit din nou peste familia Mureșan. Cancerul a recidivat, iar Cezara are nevoie, din nou, de tratament.

De această dată însă, șansa ei la viață este tratamentul dintr-o clinică din Turcia. Doar că banii necesari sunt mult peste puterile familiei. E vorba de 150.000 de euro.

Mai multe asociații din Bistrița organizează un târg dulce de Paște.

„Am mai organizat astfel de evenimente și oamenii au răspuns, de fiecare dată. Cum se procedează? Unii pregătesc prăjituri și ne anunță, iar alții le cumpără. Banii obținuți din vânzările astea vor ajunge la Cezara. Târgul acesta se desfășoară pe toată perioada Postului Paștelui, inclusiv în Săptămâna Mare”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, unul dintre organizatori.

Cei care doresc să pregătească prăjituri, dar și cei care vor să le cumpere, trebuie să ă își anunțe intenția pe pagina de Facebook a Asociației ”Alex Toma” Beclean.