Folosește Aceste Remedii Simple Pentru A-ți Albi Dinții Și A Scăpa De Respirația Urât Mirositoare

Remediu albire dinti

Toată lumea visează să aibă dinții albii, dar unii însă nu reușesc să-și îndeplinească acest vis. Oricât de des s-ar spăla pe dinți, aceștia tot par să se îngălbenească, deoarece culoarea lor naturală este ușor gălbuie.

Din păcate, în zilele noastre este mai important să arăți bine decât să fii sănătos, motiv pentru care unii oamenii sunt dispuși să-și albeacă dinții chiar și cu riscul de a-i deteriora.

În acest articol îți vom spune cum poți să-ți albești dinții folosind metode complet naturale.

Ingredientele pentru prima rețetă includ bicarbonat de sodiu și lămâie. Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu o lingură de suc de lămâie și aplică amestecul obținut pe dinți, cu o cârpă curată. După câteva minute clătește-ți gura și observă diferența. Nu folosi prea des acest remediu pentru că-ți vei deteriora smalțul dinților. Îl poți utiliza o dată la 10 zile.

De asemenea, poți folosi și oțet de mere pentru a-ți albi dinții. Structura sa acidă curăță placa și depunerile acumulate pe dinți. Tot ce trebuie să faci este să-ți clătești gura cu oțet de mere, apoi să torni puțin oțet pe periuța de dinți și să-ți speli dinții. Clătește-te cu apă după câteva minute, iar dinții tăi vor fi mai albi.

Poți chiar să-ți faci propria pastă de dinți acasă.Ai nevoie doar de următoarele ingrediente:

  • 4 linguri de semințe de floarea soarelui
  • 4 linguri flori de tei
  • 1 litru de apă

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele într-o oală și lasă-le să fiarbă. Când absorb o mare parte din apă, scurge semințele și florile de tei și zdrobește-le. Spală-ți dinții cu această pastă de dinți naturală.

Poți avea dinții mai albi dacă faci gargară cu ulei de cocos. Fă gargară cu 2 linguri de ulei de cocos timp de 10 minute, apoi clătește-ți gura. Vei vedea diferența cu ochii tăi.

De asemenea, îți poți albi dinții folosind fructe bogate în vitamina C. Tot ce trebuie să faci este să feliezi fructele bogate în vitamina C precum căpșunile și portocalele și să le aplic pe dinți. După 5 minute, clătește-te. Nu folosi acest remediu prea des pentru că-ți poți deteriora smalțul dinților. O dată la 10 zile este suficient.