Folosește Aceste Trucuri Pentru A Elimina Mirosul Urât Din Chiuvetă

Bucătăria este locul în care ne petrecem o mare parte din timp. Din păcate, foarte multe persoane sunt deranjate de mirosul neplăcut care vine din chiuvetă. Acest miros apare din cauza uleiurilor depuse pe țevi și a deșeurile alimentare acumulare în canalizare. Există însă câteva soluții naturale care te pot ajuta să scapi de mirosul neplăcut.

Bicarbonat de sodiu cu sare și oțetChiuveta mirosAcest amestec sărat te poate scăpa de mirosul din bucătărie. Încălzește o oală cu apă, adaugă un pahar de oțet, bicarbonat de sodiu și sare. Toarnă lichidul fierbinte în chiuvetă pentru a dizolva grăsimile depuse pe țevi.

Bicarbonat de sodiu și oțet

Toarnă în chiuvetă o cană de bicarbonat de sodiu, apoi adaugă o cană de oțet pentru a apărea spuma. Așteaptă câteva minute, apoi toarnă apă fierbinte și asigură-te că ajunge în țevi.

Bicarbonat de sodiu cu suc de lămâieChiuveta miros neplacutÎncălzește o cană de suc de lămâie și adaugă o cană de bicarbonat de sodiu în ea, apoi amestecă. Când face spumă, toarn-o în chiuvetă și așteaptă 10 minute. Clătește apoi chiuveta cu apă călduță, pentru ca uleiul acumulat să se dizolve. Utilizează această metodă o dată sau de două ori pe săptămână.

Zaț de cafea și apă caldă

După ce ai băut cafeaua, toarnă zațul în chiuvetă, apoi adaugă apă fierbinte până când zațul dispare. Zațul de cafea va dizolva uleiurile și va face ca mirosul să dispară.

Cuburi de gheață, sare și coajă de lămâie

Pune câteva cuburi de gheață și o mână de sare în chiuvetă. Gheața te va ajuta să scapi de reziduurile alimentare, în timp ce sarea va curăța țevile. Adaugă și câteva coji de lămâie pentru un miros plăcut.