Folosește O Lămâie Umplută Cu Sare Pentru A Scăpa De Pete Și De Mirosurile Neplăcute Din Casă

Lamaie cu sare pentru pete

Dacă viața îți dă lămâi, curăță-ți casa… Produsele de curățare sunt scumpe și nu sunt întotdeauna eficiente, așa că prefer să folosesc lămâia pentru a curăța petele și a elimina mirosurile neplăcute din casă.

Lămâia este un fruct gustos ce poate fi folosit la prepararea unor rețete delicioase. Dar știai că lămâia cu sare are numeroase proprietăți excelente pentru sănătate?lamai verziBeneficiile lămâii pentru sănătate

În cazul în care nu știai, lămâia poate avea multe beneficii pentru sănătate, precum:

  • Elimină radicalii liberi;
  • Întărește sistemul imunitar;
  • Accelerează metabolismul;
  • Acționează ca antiseptic natural;
  • Ajută la pierderea în greutate.

În plus, lămâia cu sare poate fi folosită și ca produs de curățare. Iată ce trebuie să faci:

Taie o lămâie în 4, dar nu o tăia complet, pentru că bucățile nu trebuie să se rupă una de cealaltă. Pune sare în interiorul lămâii, astfel încât să o umpli complet, apoi așază fructul într-un loc din bucătărie.Lamaie cu sareAstfel, bacteriile, germenii și mirosurile neplăcute vor fi eliminate.

Dezinfectant pentru ustensilele de bucătărie

Ingrediente:

  • 3 lămâie
  • Săpun lichid
  • Sare
  • Apă

Mod de preparare:

Stoarce sucul a trei lămâi și amestecă-l cu puțin săpun lichid, sare și apă. Pune toate ingredientele într-o sticlă și agită bine. Această soluție poate fi folosită atât la curățarea ustensilelor de bucătărie, cât și la igienizarea blaturilor și a dulapurilor.

Cum să cureți tocătorul și blatul din bucătărie?

Nu contează dacă dacă tocătorul tău este din lemn sau din plastic, dacă-l vei freca cu lămâie și sare, acesta va rămâne curat.Lamaie umpluta cu sareDacă blatul din bucătărie etse pătat, freacă-l cu lămâie și sare și lasă-l deoparte până a doua zi. Dimineață, șterge-l cu o cârpă înmuiată în apă caldă.

De asemenea, poți curăța și chiuveta din oțel inoxidabil cu lămâie cu sare. După cinci minute o poți clăti și vei vedea că aceasta strălucește.

Și răzătoarea poate fi curățată cu lămâie și sare. Freacă răzătoarea cu lămâie umplută cu sare, mai ales prin găurile în care s-au impregnat particulele de grăsime. Spal-o apoi cu detergent de vase și clătește-o cu apă fierbinte.