Iată Cum Îți Poți Albi Dinții Acasă Folosind Doar 2 Ingrediente Simple

Dacă vrei să ai dinții mai albi, nu ezita să încerci acest remediu natural. Mulți oameni sunt conștienți că este mai bine să caute alternative naturale și mai puțin agresive de albire a dinților. Este posibil să utilizezi unele substanțe naturale și să obții efectul dorit, ajungând la o culoare cât mai naturală.

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei de cocos
  • 1 lingură pudră de turmeric
  • 1 picătură ulei esențial de mentă (pentru o respirație răcoritoare)

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele într-un bol, apoi folosește o periuță pentru a-ți peria dinții cu amestecul obținut. Așteaptă 3-5 minute, apoi clătește-ți gura. Repetă această procedură săptămânal pentru a obține rezultatele dorite. Pe lângă faptul că ajută la albire, aceste două ingrediente întăresc dinții și gingiile.

Pentru a-ți menține culoare albă a dinților, spală-te pe dinți de cel puțin două ori pe zi.

Beneficiile uleiului de cocos

Uleiul de cocos elimină respirația urât mirositoare cauzată de bacterii. Specialiștii susțin că folosirea zilnică a uleiului de cocos timp de două săptămâni poate elimina respirația urât mirositoare.

De asemenea, uleiul de cocos reduce tartrul și gingivita. GIngivita apare în momentul în care sistemul imunitar atacă bacteriile din tartrul dentar. Prin clătirea gurii cu ulei de cocos, nivelul bacteriilor scade, iar inflamația gingiilor dispare.

În plus, acest ingredient tratează sensibilitate dentară și luptă împotriva cariilor.

Beneficiile pudrei de turmeric

Potrivit studiilor, turmericul este eficient în tratarea inflamației gingivale, ajută la eliminarea durerilor dentare și albește dinții. Spre deosebire de benzile de albire clasice, pudra de turmeric nu are efect adverse, deci poate fi folosită în siguranță.