Încearcă Această Rețetă Și Ia-ți La Revedere De La Retenția De Lichide Și Excesul De Greutate

Suc de patrunjel remediu

Această băutură este foarte gustoasă și super eficientă. Te ajută să-ți îmbunătățești vederea și aspectul pielii, deci trebuie să o încerci.

Ai folosit diferite metode pentru a scăpa de excesul de greutate, dar toate eforturile tale au fost în zadar? Este posibil să reții apă în organism. Această rețetă te ajută să elimini excesul de lichid din organism și să scapi de toxine.

În plus, dacă folosești acest remediu natural în mod regulat, starea pielii și a părului se va îmbunătăți. Această băutură conține nutrienți esențiali pentru corpul nostru și are efecte benefice asupra sănătății generale.

Rețeta este foarte simplă și conține ingrediente ieftine, disponibile în orice perioadă a anului.

Ingrediente:

  • 1 legătură mică de pătrunjel (10-12 crenguțe)
  • 1 morcov mediu
  • 1 portocală și 1/4 lămâie
  • 1 lingură semințe de in
  • 100-150 ml apă

Mod de preparare:

Stoarce sucul din lămâie și portocală și pune-l într-un blender. Taie morcovul și adaugă-l în blender. Adaugă apoi pătrunjelul tocat, semințele de in și apa. Amestecă totul foarte bine, strecoară sucul obținut și consumă-l imediat.

Ar fi bine să nu adaugi îndulcitori pentru că vor reduce semnificativ efectele băuturi. Consumă câte 1 pahar de suc în fiecare zi și bucură-te de rezultate. După doar o săptămână, greutatea corporală ar trebui să scadă.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este recomandat să adopți o dietă sănătoasă, bazată în principal pe fructe și legume, și să faci mișcare în mod regulat. Un antrenament de 30 de minute pe zi te poate ajuta să arzi calorii și să scapi mai repede de kilogramele suplimentare.