Încearcă Acest Remediu Natural Pentru A Scăpa Imediat De Durerea De Dinți

Dureri de dinti remediu cuisoare

Durerea de dinți este una dintre cele mai intense dureri pe care oamenii le pot experimenta. Cea mai frecventă cauză a durerii dentare este caria. Cariile și durerile de dinți pot fi prevenite printr-o igienă orală adecvată. De asemenea, durerea de dinți poate fi și rezultatul unei leziuni sau al unui abces dentar.

Durerea poate să persiste mai mult de 1-2 zile. Aceasta poate fi atât de intensă, încât poate interfera cu activitățile zilnice sau cu somnul.

Remediu pe bază de cuișoare este foarte eficient, deoarece oferă numeroase beneficii. Cuișoarele au proprietăți antiinflamatoare și reduc iritația și umflarea gingiilor. În plus, stimulează circulația sangvină și îmbunătățește starea de sănătatea a țesutului gingival.

Timp de secole, cuișoarele au fost folosite ca remediu pentru calmarea durerii. Din punct de vedere istoric, tratamentele necesită introducerea unui cuișor într-un dintre. Cuișoarele conțin un ingredient activ care amorțește zona pe care o atinge, ameliorând temporar durerea.

Cuișoarele sunt foarte simplu de utilizat, doar înmoaie o cârpă curată, o dischetă de bumbac sau o bilă de vată în ulei și șterge-ți gingiile în zona dureroasă. Se pot folosi și cuișoare întregi. Doar pune-le pe zona afectată și lasă-le să acționeze timp de câteva minute.

Cuișoarele au proprietăți antibacteriene, afrodisiace, analgezice și antispastice. Unul dintre compușii cheie ai cuișoarelor este eugenolul, care funcționează ca un sedativ natural și previne coagularea sângelui. Cuișoarele sunt, de asemenea, foarte benefice pentru sănătatea cardiovasculară.

Remediu pentru dureri de dinți

Ingrediente:

  • Pudră de cuișoare
  • Ulei de cocos

Mod de preparare:

Amestecă cele două ingredientele apoi aplică pasta obținută pe gingii de 3 ori pe zi. Cuișoarele pot provoca efecte secundare precum mâncărime, erupție cutanată, iritație ușoară a pielii, sângerare sau umflare a gingiilor.