Încearcă Aceste Remedii Și Scapă De Durerile Articulare În 5 Zile

Remediu dureri articulare

Datorită acestui remediu simplu poți scăpa în doar câteva zile de durerile articulare. Pe lângă faptul că elimină durerea, această metodă întărește complet articulațiile. Când te confrunți cu durerea de genunchi, îți este dificil să mergi pe jos.

Din fericire, există un remediu care lubrifiază articulațiile și ameliorează durerile în scurt timp.

Ingrediente necesare:

  • 1 linguriță scorțișoară
  • 1 pahar de suc de portocale
  • 1 lingură fulgi de ovăz, 2 căni de ananas
  • 40 gr miere naturală, 40 gr migdale

Mod de preparare:

Pune fulgii de ovăz într-o oală cu apă fierbinte și amestecă. Gătește ovăzul timp de 3 minute, apoi lasă-l să se răcească. Adaugă apoi sucul de portocale, ananasul, scorțișoara și mierea și amestecă bine. Consumă acest amestec în două zile.

Beneficiile ingredientelor

Scorțișoara ajută organismul să lupte împotriva inflamațiilor severe și, de asemenea, reduce durerile articulare. Consumată în mod regulat, scorțișoara întărește imunitatea, stimulează funcțiile creierului și reduce riscul apariției unor boli cardiace.

Portocalele sunt bogate în vitamina C și oferă multe beneficii pentru sănătate. Aceste fructe citrice susțin sistemul imunitar, previn deteriorarea pielii, reduc colesterolul și mențin sănătatea ochilor.

Fulgii de ovăz sunt o sursă bună de mangan și fosfor. Manganul este util în menținerea structurii osoase și joacă un rol important în crearea unor enzime necesare pentru construirea masei osoase. Fosforul este, de asemenea, un alt nutrient esențial pentru sănătatea oaselor.

Ananasul este o sursă importantă de antioxidanți ce au capacitatea de a reduce procesele oxidative din organism. De asemenea, acest fruct conține bromelaină, o enzimă, benefică pentru sistemul digestiv.

Mierea are efect antibacterian și luptă împotriva infecțiilor. De asemenea, acest alimentar ajută la vindecarea rănilor, contribuie la refacerea țesuturilor și crește nivelul de energie.

Migdalele sunt o sursă bună de energie, protejează pielea, mențin sănătatea sistemului digestiv și previn bolile de inimă.