Infuzia De Pătrunjel Poate Face Minuni – Este Probabil Cel Mai Puternic Remediu Naturist Pentru Picioare Umflate

Picioare umflate remediu

Edemul apare atunci când se acumulează prea mult lichid în spațiul intercelular. Picioarele se pot umfla din diferite cauze precum: probleme vasculare, tulburări renale, sarcină, insuficiență cardiacă, tulburări hormonale.

Umflarea picioarelor este o problemă ce se poate trata ușor, însă ar fi bine să consulți medicul pentru a afla care este cauza ei.

Infuzie de pătrunjel – mod de preparare

Infuzia de pătrunjel este un bun remediu pentru picioarele umflate, deoarece elimină excesul de lichid din corp. Pentru a prepara acest remediu ai nevoie atât de rădăcină, cât și de frunze proaspete de pătrunjel.

Spală bine pătrunjelul, dă-l prin mașina de tocat și pune-l într-un termos, apoi toarnă 500 ml de apă fierbinte peste el. Lasă-l deoparte peste noapte și consumă-l a doua zi. Este recomandat să consumi infuzie de pătrunjel două zile la rând, apoi să iei o pauză de 3 zile și să reiei tratamentul.

În câteva zile, picioarele ar trebui să se dezumfle și să poți purta din nou pantofii preferați.

Beneficiile pătrunjelului

Pătrunjelul are efect antiinflamator, iar cei care îl consumă frecvent se confruntă mai rar cu dureri articulare, chiar dacă sunt diagnosticați cu gută sau reumatism. De asemenea, are proprietăți antioxidante, diuretice și calmante, elimină toxinele din organism și ajută la regenerarea ficatului.

Frunzele de pătrunjel pot fi folosite și pentru reîmprospătarea respirației. Este suficient să mesteci 2 frunze de pătrunjel timp de 2 minute pentru a scăpa de mirosul neplăcut din gură și de bacteriile dăunătoare.

Adaugă pătrunjelul în dieta ta și bucură-te de toate beneficiile sale. Organismul tău îți va fi recunoscător.