Masca De Păr Cu Drojdie Și Miere – Redă Sănătatea Și Strălucirea Părului

Masca par drojdie

Drojdia este una dintre cele mai bune surse de vitamine B pentru păr și unghii. Măștile cu drojdie redau strălucirea părului, opresc căderea acestuia și elimină mătreața. Există multe rețete de măști cu drojdie care seamănă foarte mult între ele, deoarece principalul lor ingredient este drojdia.

Am ales să împărtășesc cu voi rețeta de mai jos pentru că are ușor de preparat și oferă rezultate foarte bune.

Pentru a pregăti masca de păr avem nevoie doar de două ingrediente: drojdie și miere. Este foarte important ca drojdia să fie proaspătă, nu expirată.

Eu folosesc un sfert de pachet de 100 grame de drojdie, dar dacă aveți părul lung și gros puteți folosi o treime sau chiar jumătate de pachet.Drojdie pentru parTorn apoi jumătate de linguriță de miere peste drojdia (dacă folosiți mai multă drojdie, puteți turna o linguriță de miere). După aproximativ două minute, drojdia se va topi.Masca de par drojdieLăsăm amestecul de drojdie și miere într-un loc cald timp de 30-40 de minute, după care o aplicăm pe păr.Masca par drojdie si miereMai întâi, aplicăm masca la rădăcina părului, apoi o întindem pe toată lungimea firului de păr. Acoperim părul cu o folie, apoi îl înfășurăm într-un prosop.

Lăsăm masca cu drojdie să acționeze timp de 40 de minute sau chiar o oră. După ce s-a scurs timpul, ne clătim părul cu apă, dar putem să-l și spălăm cu șampon. Ne uscăm părul și îl coafăm după propriul plac. După aceea, nu ne mai rămâne decât să admirăm cât este de frumos, de sănătos și de strălucitor părul nostru.