Miere Și Scorțișoară – Remediu Eficient Pentru Artrită

Remediu artrita

De-a lungul timpului am auzit multe despre modul în care artrita afectează degetele. Recent, m-am confruntat și eu cu o astfel de problemă și am înțeles cât este de dureroasă. Am găsit o metodă foarte simplă și eficientă pentru a ameliora simptomele artritei și vreau să o împărtășesc cu voi.

Este vorba despre un remediu naturist din miere și scorțișoară. Toată lumea a auzit despre proprietățile vindecătoare ale mierii. Acest aliment ajută la tratarea multor boli. Mierea este un produs foarte util, are proprietăți antifungice și antibacteriene puternice.

De asemenea, scorțișoara este și ea foarte utilă. În compoziția scorțișoarei se găsesc uleiuri esențiale, cinamaldehidă și eugenol. Datorită acestor substanțe, scorțișoara are proprietăți medicinale puternice. Poate preveni apariția afecțiunilor osoase, inclusiv osteoporoza.

Mierea conține zaharuri, vitamine, enzime și substanțe minerale, benefice pentru organism. Prin consumul regulat de miere putem scăpa de insomnii, deoarece ajută la eliberarea serotoninei, neurotransmițătorul care îmbunătățește starea de spirit.

În momentul în care serotonina este eliberată, se transformă în melanină și ajută astfel la îmbunătățirea somnului pe timpul nopții. De asemenea, mierea ajută la ameliorarea durerilor în gât, atenuează alergiile și previne diabetul.

Pentru a prepara un unguent eficient, avem nevoie de miere și scorțișoară.Remediu pentru artritaAmestecăm mierea și scorțișoara în cantități egale și încălzim ușor amestecul la bain-marie.Miere si scortisoara artritaFrecăm zonele afectate de artrită timp de 20 de minute cu unguentul obținut.Miere si scortisoara remediu artritaEste foarte important să începe tratamentul când observăm primele semne de boală. Cu cât începem tratamentul mai devreme, cu atât ne este mai ușor să scăpăm de simptomele bolii.