Modul În Care Stai Spune Multe Despre Personalitatea Ta

Test personalitate

Ne petrecem majoritatea timpului stând pe scaun. De fapt, există multe joburi care ne impun să stăm la birou toată ziua. Chiar dacă nu lucrezi la birou, probabil petreci mult timp stând pe canapea, într-un fotoliu sau la masa din bucătărie.

Felul în care stai spune multe despre personalitatea ta. Indiferent dacă îți dai seama sau nu, modul în care stai acum spune totul despre starea ta de spirit și despre personalitatea ta.

Alege felul în care stai jos și află ce fel de persoană ești!

Stai cu picioarele încrucișatePicioare incrucisateDacă stai cu picioarele încrucișate înseamnă că ești o persoană deschisă, lipsită de griji. Deschiderea genunchilor în lateral arată că ești deschis la idei noi.

Statul cu picioarele încrucișate arată, de asemenea, că ești rezistent din punct de vedere emoțional.

Stai în poziție verticalăPozitie verticalaDupă cum probabil știi deja, dacă stai drept înseamnă că ești o persoană încrezătoare în forțele proprii. Dacă obișnuiești să stai în această poziție, probabil ești o persoană puternică și de încredere. Dacă cineva are nevoie de ajutor ești gata să-i întinzi o mână.

Cu toate acestea, știi să te distrezi și să te bucuri de lucrurile mărunte din viață.

Stai cu mâinile la spateCu mainile la spateDacă stai cu mâinile la spate înseamnă că ești o persoană care analizează cu atenție tot ce se întâmplă în jurul tău. Stând în această poziție, vei putea observa o situație, fără a lua măsuri. Ești un bun observator, dar te gândești bine înainte de a te implica într-o problemă.

De asemenea, această poziție indică faptul că ești o persoană atentă.

Stai cu gleznele încrucișateCu gleznele incrucisateDacă stai cu gleznele încrucișate, înseamnă că ești elegant, dar în același timp deschis și realist. Această poziție relativ confortabilă, indică faptul că te simți bine.

De asemenea, stând cu gleznele încrucișate, transmiți mesajul că ești o regină.

Stai pe fotoliu cu mâinile pe cotiereCu mainile pe cotiereDacă ai tendința de a-ți sprijini mâinile pe cotiere, înseamnă că ești sensibil și conștient de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Cotierele te stabilizează atât fizic, cât și emoțional. De asemenea, îți oferă confort și siguranță.

Stai cu brațele încrucișateBrate incrucisateÎncrucișarea brațelor este un semn de forță, de încredere. Folosindu-ți brațele, îți protejezi corpul de lumea exterioară. Oamenii care își încrucișează brațele sunt adesea grijulii și serioși.

Stai cu mâinile în poalăMainile in poalaDacă ții mâinile în poală, arăți că ești o persoană timidă și grijulie. Această poziție te poate face să arăți calm, grijuliu și amabil.

Stai în genunchiIn genunchiDacă stai în această poziție, înseamnă că vrei să îi ajuți pe ceilalți. De obicei, părinții sunt cei care stau în genunchi atunci când se joacă cu copiii lor.

Stai în mijlocul canapeleiIn mijlocul banciiDacă obișnuiești să stai în mijlocul canapelei sau a băncii înseamnă că ești încrezător. Ești curajos și te împrietenești rapid cu oamenii.

Stai cu mâinile împreunateCu mainile impreunateDacă îți ții adesea mâinile împreunate, înseamnă că ești o persoană pasională, care se bucură de viață. Atragi oamenii în jurul tău pentru că-i faci să râdă.