O Metodă Simplă, Dar Eficientă Pentru Detoxifierea Organismului

Detoxifiere Remediu

Consumul de alimente sau medicamente ce conțin substanțe toxice ne afectează organismul, de aceea trebuie să găsim metoda ideală de detoxifiere. Detoxifierea prin picioare reprezintă cea mai ușoară și mai eficientă metodă de curățare a organismului.

Plasturii pentru picioare cu extract de arbore de bambus sunt foarte simplu de folosit și pot fi achiziționați de la un magazin naturist. Este indicat să aplici plasturii înainte de culcare și să îi îndepărtezi când te trezești. După ce vei scăpa de toxinele din organism, te vei simți mai energic, vei scăpa de durerile articulare și de durerile de cap.

Remediu naturist pentru detoxifierea picioarelor

Ingrediente:

  • 1 usturoi
  • 1 cană de apă
  • 1 ceapă
  • O bucată de tifon

Mod de preparare:

Taie usturoiul și ceapa în bucăți mici și pune-le într-un castron cu o cană de apă. Fierbe legumele timp de 10 minute, apoi lasă-le să se răcească timp de 20 de minute. Taie o bucată de tifon de dimensiunea tălpii, înmoaie-o în lichidul preparat anterior, apoi aplic-o pe picior. Pune-ți șosetele în picioare și scoate-le a doua zi, dimineața.

Pentru a-ți detoxifia complet organismul, trebuie să folosești acest remediu în mod repetat. De asemenea, este important să urmezi o dietă sănătoasă și să faci mișcare cel puțin jumătate de oră în fiecare zi.

Încearcă să scoți din dieta ta alimentele nesănătoase, pline de toxine și înlocuiește-le cu fructe și legume. Astfel, îi vei furniza organismului nutrienții de care are nevoie și nu îl vei mai încărca cu toxine. Și mișcarea joacă un rol important în procesul de detoxifiere, așa că ar fi bine să faci exerciții fizice zilnic.