Oprește Căderea Părului În Mod Natural Fără A Utiliza Produse Scumpe

Remedii caderea parului

Substanțele nocive pe care le ingerăm zilnic ne afectează grav sănătatea. Părul nostru este adesea afectat de toxinele acumulate în organism. Este foarte important să ne protejăm sănătatea și putem face acest lucru prin adoptarea unei diete sănătoase.

Dacă te confrunți cu problema căderii părului, încearcă următoarele remedii naturiste.

Semințe de schinduf

Pune semințele de schinduf în apă și lasă-le la înmuiat peste noapte. A doua zi zdrobește-le astfel încât să obții o pastă. Aplică această pastă pe păr și las-o să acționeze până se usucă. Acoperă-ți părul cu un prosop umed, iar după 30 de minute, clătește-te. Folosind acest remediu în mod regulat, părul tău va deveni mai puternic.

Aloe vera

Poți regla pH-ul scalpului folosind aloe vera. Aplică extract de aloe vera direct pe scalp și clătește-te după 45 de minute. Folosind acest remediu de 3-4 ori pe săptămână și vei obține rezultatele dorite.

Ceapă

Dacă părul tău a început să cadă, folosește suc de ceapă. Acest ingredient ucide bacteriile dăunătoare de pe scalp și accelerează creșterea firelor noi de păr.

Ulei cald

Dacă părul tău nu este hrănit suficient, începe să cadă. Masează-ți părul cu un ulei bogat în vitamina E, precum uleiul de cocos, de migdale, de măsline sau de jojoba. Încălzește uleiul într-un vas de metal înainte de a-l folosi. Dacă vei lăsa uleiul în păr peste noapte, vei obține rezultate mult mai bune.

Frunze și flori de hibiscus

Poți folosi florile și frunzele de hibiscus pentru a elimina mătreața și a opri căderea părului. Amestecă frunzele și florile de hibiscus cu ulei de cocos, strecoară amestecul și masează-ți scalpul cu uleiul obținut. Lasă uleiul să acționeze peste noapte, iar a doua zi clătește-ți părul.