Primul Animal Pe Care Îl Vezi Spune Totul Despre Probleme Tale

Animale Și Probleme

Indiferent dacă de dăm sau nu seama, subconștientul nostru nu poate fi înșelat sau mințit. Ochii tăi văd o imagine de ansamblu, dar mintea ta știe ce anume se potrivește cu emoțiile tale și ce te deranjează cel mai mult în acest moment.

Acum uită-te la imaginea de mai sus și notează-ți animalul pe care îl observi prima dată. Acesta va spune multe despre problemele cu care te confrunți în momentul de față.

Ce animal ai văzut prima dată?

PanteraPanteraDacă prima dată ai observat pantera din copac, înseamnă că relația cu persoana iubită îți provoacă cel mai mult stres. Simți că legătura dintre voi doi se rupe, iar uneori nu știi încotro se îndreaptă relația ta. Nu te mai simți la fel de bine ca la început și ai impresia că relația ta se va destrăma în curând. Comunicarea este cheia pentru rezolvarea problemelor personale.

LeiLeiDacă ai văzut mai întâi leii, înseamnă că te chinui de ceva timp să devii mai responsabil. Ai început să ai grijă de toată lumea și vrei să-i știi pe toți în siguranță. Familia și prietenii tăi cred că ești o persoană puternică, dar uneori te simți mic și fără puteri. Poate că ar fi timpul să te răsfeți puțin și să îți reîncarci bateriile.

ZebreZebreDacă primele animale pe care le-ai văzut au fost zebrele, înseamnă că ești preocupat de sănătatea ta sau a unei persoane dragi. Este în regulă să avem grijă de noi și să încercăm să stăm departe de boli, însă nu trebuie să facem o obsesie din asta. Nu are rost să ne îngrijorăm pentru ceva ce nu putem schimba sau controla. Așadar, bucură-te de viață!

GirafeGirafeDacă prima dată ai văzut girafele înseamnă că ai probleme financiare. Din păcate, mulți oameni trebuie să facă față presiunilor și provocărilor de la locul de muncă. Pe măsură ce economia scade, piața muncii devine din ce în ce mai competitivă.

Pe de altă parte, tehnologia se dezvoltă constant și suntem nevoiți să învățăm în permanență ceva nou. Dacă nu te mai simți bine la locul de muncă, încearcă să-ți găsești un nou job la care să mergi cu plăcere.

Pasăre albastrăPasare albastraDacă prima dată când te-ai uitat la această imagine ai văzut o pasăre albastră, înseamnă că te simți pierdut și singur. Astăzi, comunicăm din ce în ce mai mult prin mesaje, emailuri și imagini, însă ar trebui să ne facem timp, din când în când, pentru a comunica față în față cu cei dragi. Tehnologia nu este întotdeauna de partea noastră.

PăsăriPasariDacă prima dată ai văzut cele două păsări, este posibil să te simți singur. Probabil vrei să vorbești cu cineva despre sentimentele tale, dar nu poți discuta cu nimeni pentru că ai impresia că nimeni nu te ascultă. Ai încredere în familia și prietenii tăi și încearcă să comunici deschis cu ei. Nu te închide în tine, pentru că nu vei avea nimic de câștigat.