Remedii Naturiste Pentru Eliminarea Grăsimii Abdominale

Remedii arderea grasimii abdominale

Grăsimea abdominală poate fi eliminată printr-o dietă sănătoasă. De asemenea, exercițiile fizice ajută foarte mult deoarece ard depozitele de grăsime, îmbunătățesc sistemul cardiovascular și accelerează metabolismul determinând organismul să folosească mai multă energie pe parcursul zilei.

Grăsime abdominală se acumulează în straturile profunde ale abdomenului și poate ajunge inclusiv la organele interne precum inima, ficatul, stomacul, rinichii, intestinele și pancreasul.

Pentru a elimina grăsimea abdominală, încearcă următoarele remedii:

Suc de morcovi

Sucul de morcovi este un remediu excelent pentru pierderea în greutate, deoarece morcovii au un conținut scăzut de calorii și sunt plini de fibre. Un pahar de suc de morcovi te va ține sătul până la prânz, deci nu vei ceda tentației de a consuma gustări bogate în calorii.

Sucul de morcovi este, de asemenea, cunoscut pentru capacitatea sa de a crește secreția de bilă, ceea ce ajută la eliminarea grăsimii de pe burtă și la pierderea în greutate. Adaugă în sucul de morcovi, un măr, o jumătate de portocală și puțin ghimbir și vei obține o băutură detoxifiantă minunată.

Suc de castraveți

Alimentele cu un conținut ridicat de apă conțin puține calorii. Pentru a elimina grăsimea de pe abdomen trebuie să consumi mai puține calorii. Așa că este o idee bună să mănânci alimente care nu doar că au un conținut redus de calorii, dar te și mențin sătul pentru mai mult timp.

Datorită conținutului său ridicat de apă și fibre, sucul de castraveți te poate ajuta să eviți gustările nedorite. Pentru a obține o băutură răcoritoare, poți adăuga câteva frunze de mentă și puțin suc de lămâie.

Pepene verde

Acest fruct suculent are conține foarte puține calorii și te menține hidratată. În plus, este bogat în arginină, un aminoacid care ajută la eliminarea grăsimii abdominale.

Suc de portocale

Portocalele proaspăt stoarse pot fi o alternativă mai sănătoasă la sucurile acidulate. Dacă îți place să consumi sucuri, încearcă să bei suc de portocale proaspăt stors pentru a scăpa de grăsimea abdominală.

Suc de ananas

Sucul de ananas este excelent pentru slăbit, deoarece conține bromelaină, o enzimă care ajută la metabolizarea proteinelor și la eliminarea grăsimii abdominale. În plus, această enzimă suprimă pofta de mâncare.

Suc de dovleac

Acest superaliment este bun și pentru arderea grăsimilor. Dacă vrei să scapi de kilogramele suplimentare, adaugă sucul de dovleac în dieta ta.