Remediu Naturist Pentru Curățarea Ficatului – Se Prepară din Două Ingrediente Simple

Suc de lamaie cu patrunjel

Remediul cu lămâie și pătrunjel este foarte eficient în curățarea ficatului, deoarece aceste două ingrediente au proprietăți vindecătoare. În afară de faptul că ajută la curățarea ficatului, acest remediu naturist reduce greutatea corporală și elimină umflăturile.

Excesul de greutate apare atunci când în organism se stochează prea multă grăsime. Depunerile de grăsime pot pune în pericol sănătatea, deoarece pot afecta funcțiile inimii, ficatului și rinichilor. De asemenea, din cauza depozitelor de grăsime au de suferit genunchii, articulațiile și coloana vertebrală.

Persoanele obeze au un risc mai ridicat de a suferi de diabet, hipertensiune arterială, boli de inimă și alte afecțiuni grave.

Dacă ai probleme cu greutatea, încearcă această rețetă pentru că te poate ajuta mult.

În ciuda gustului său acid, lămâia alcalinizează sângele, adică îmbunătățește calitatea lichidului care circulă prin vene, artere și capilare. De aceea, se consideră că lămâia este unul dintre cei mai puternici agenți terapeutic ai naturii, care luptă împotriva bolilor.

Acest fruct spectaculos detoxifică ficatul și elimină toxinele și grăsimile din celule. Pătrunjelul este, de asemenea, minunat, deoarece conține mulți nutrienți importanți precum: vitamine A și C, calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier și sulf. În plus, ajută la curățarea rinichilor și a tractului urinar.

De asemenea, are efect diuretic și previne apariția umflăturilor.

Suc de lămâie cu pătrunjel – curăță ficatul în doar 3 zile

Ingrediente:

  • 1 lămâie
  • 60 grame frunze de pătrunjel
  • 300 ml apă (la temperatura camerei)

Mod de preparare:

Stoarce sucul de lămâie și taie pătrunjelul în bucăți foarte mici. Pune-le într-un pahar și toarnă apă peste ele apoi amestecă. Consumă băutura obținută dimineața, pe stomacul gol, fără să o strecori, deoarece pătrunjelul trebuie ingerat.

Acest remediu trebuie consumat timp de 5 zile, după care se face o pauză de 10 zile și se repetă tratamentul.

Consumând această băutură, greutatea corporală va scădea. Dacă vrei să slăbești și mai mult, continuă să repeți tratamentul până ajungi la greutatea dorită.