Remediu Naturist Pentru Reglarea Tensiunii Arteriale

Remediu tensiune arteriala

Știai că alimentele bogate în grăsimi pot crește nivelul de colesterol din sânge? Un nivel prea mare de colesterol poate crește riscul de boli de inimă, accident vascular cerebral și alte probleme asociate cu sistemul cardiovascular.

Pentru a ne păstra sănătatea, trebuie să eliminăm toxinele din vasele de sânge și a crește elasticitatea vaselor. Această detoxifiere se poate face în mai multe moduri: prin dietă, cu ajutorul remediilor naturiste, a tratamentelor cu laser sau a medicamentelor.

Totuși, curățarea vaselor de sânge prin consumul de medicamente poate avea efecte adverse. De aceea ar fi mai bine să folosim remedii naturiste.

Remediul pe bază de usturoi și lămâie este foarte eficient în curățarea vaselor de sânge, deoarece reduce colesterolul rău, întărește pereții vaselor sangvine și scade riscul de boli legate de sistemul circulator. În plus, usturoiul și lămâia conțin antioxidanți care promovează regenerarea celulară.

Remediu pentru reglarea tensiunii arteriale

Ingrediente:

  • 3 căței de usturoi
  • 3 lămâi cu cu coajă
  • 2 litri apă fiartă

Mod de preparare:

Curăță usturoiul, taie lămâile în felii și adaugă totul în apa fiartă. Acoperă amestecul, lasă-l să se răcească, apoi pune-l la frigider. După 3 zile poți să începi să-l consumi.

Dacă dorești să utilizezi acest remediu pentru a elimina grăsimea din vasele de sânge, ar fi bine să începi să consumi câte 1-2 linguri de sirop și apoi să crești cantitatea treptat. Acest tratament durează 40 de zile și trebuie urmat o singură dată pe an.

Dacă suferi de hipertensiune arterială îți recomandăm să respecți indicațiile medicului și să te consulți cu acesta înainte de a încerca un remediu naturist.