Remediul Naturist Care Funcționează Mai Bine Decât Aspirina Sau Ibuprofenul

Ghimbir remediu dureri

De fiecare dată când ne confruntăm cu dureri de cap, dureri menstruale, dureri de dinți și alte probleme de sănătate, înghițim o pastilă. De fapt, nu ar trebui să luăm pastile ori de câte ori avem dureri, pentru că există analgezice naturale.

Durerea este un simptom al inflamației din organism. Cum putem scăpa de ea? Este suficient să folosim condimente ieftine și eficiente, care se găsesc cu ușurință în orice supermarket ori magazin alimentar.

Știai că ghimbirul calmează durerea în mod natural? Potrivit oamenilor de știință, poate fi folosit pentru diferite tipuri de afecțiuni și dureri musculare. Cercetătorii au arătat că poate fi folosit de persoanele care se confruntă cu osteoartrita.

Se pare că ghimbirul (datorită gingerolului) are proprietăți similare cu analgezicele populare, cum ar fi aspirina. În plus, rădăcina de ghimbir este un remediu natural pentru probleme digestive. De asemenea, îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar.

Ultimele studii au arătat că ghimbirul aplicat pe zonele musculare inflamate poate calma durerea și poate reda mobilitatea articulară. Acest condiment este bun pentru digestie și ajută la secreția biliară.

Deoarece este o sursă importantă de magneziu și fosfor, ghimbirul este adăugat și în compoziția cremelor pentru față. Terapeuții chinezi utilizau uleiul esențial de ghimbir pentru a masa tâmpla, ceafa și încheieturile, deoarece în aceste zone se acumulează frecvent tensiuni.

Remediu naturist pentru durerile articulare:

  • 1 linguriță ghimbir ras
  • 1 pahar apă
  • 2 lingurițe miere
  • Un praf de scorțișoară

Amestecă bine toate ingredientele și consumă băutura obținută dimineața. În câteva zile, durerile articulare ar trebui să se amelioreze.