Remediul Naturist Care Te Ajută Să Ții Diabetul Sub Control

Remediu diabet

Dacă suferi de diabet probabil știi că trebuie să respecți o anumită rutină și să alegi cu grijă alimentele pe care le consumi. Pacienții cu diabet trebuie să țină nivelul zahărului din sânge sub control și pot face acest lucru cu ajutorul unui remediu naturist.

Ingrediente:

  • 2 morcovi, 3 mâini de spanac
  • 1 măr verde
  • 2 tulpini de țelină
  • 1 pahar apă

Mod de preparare:

Ar fi bine să utilizezi alimente organice pentru a te asigura că nu conțin pesticide și substanțe chimice dăunătoare pentru sănătate.

Mai întâi spală bine toate ingredientele. Taie mărul în două, scoate-i cotorul, dar nu-i îndepărta coaja și taie-l în bucăți. Curăță morcovii și taie-i mărunt. De asemenea, va trebui să tai în bucăți mici și tulpinile de țelină.

Pune toate ingredientele în bolul unui blender și amestecă bine. Bea băutura obținută pe stomacul gol, timp de 5 zile. Datorită acestui remediu natural, îți va fi mai ușor să ții diabetul sub control.

Înainte de a folosi un remediu naturist, este recomandat să consulți medicul.

Beneficiile ingredientelor

Morcovii dar și alte legume fără amidon, reprezintă o alegere sănătoasă pentru pacienții cu diabet, deoarece conțin o mulțime de substanțe cu efect pozitiv asupra glicemiei. Cei care suferă de diabet ar trebui să adauge morcovii în alimentația zilnică.

Spanacul ar trebui consumat de cel puțin două ori pe săptămână, deoarece conține magneziu și ține la distanță diabetul. În plus, această legumă are efect antioxidant, încetinește procesul de îmbătrânire și previne formarea radicalilor liberi.

Țelina conține potasiu, fier, calciu, fosfor, magneziu, vitamina C, sodiu și alte microelemente benefice pentru organismul uman. Această legumă este benefică pentru pacienții cu diabet, deoarece are un indice glicemic foarte mic.