Scapă De Excesul De Grăsime De Pe Burtă Și Brațe În Doar 10 Minute

Exercitii slabire

Știai că este suficient să faci un antrenament de 10 minute pe zi pentru a-ți modela șoldurile, abdomenul și brațele? Poți face cu ușurință acest antrenament acasă. Iată ce exerciții ar trebui să faci.

Exercițiu cu tălpile lipite de perete

Întinde-te astfel încât să stai cu genunchii pe podea și și cu tălpile lipite de perete. Încearcă să te împingi în mâini, în timp ce ții coatele îndoite. Fă acest exercițiu de 15 ori.

Plimbare pe perete

Așază-te pe jos, în fața unui perete, ridică un picior în sus, iar pe celălalt îndoaie-l și pune-l pe perete. Repetă exercițiul, alternând picioarele.

Împingeri la perete

Stai în picioare și încearcă să împingi peretele din fața ta. Ține-ți picioarele lipite și brațele depărtate. Împinge corpul înapoi fără a-ți mișca picioarele și apoi revin-o la poziția inițială. Repetă exercițiul de 15 ori.

Împingeri cu un singur picior

Stai în picioare în fața unui perete și întinde un picior înapoi, astfel încăt să fie paralel cu podeaua. Încearcă să împingi peretele cu brațele, apoi revin-o în poziția inițială. Repetă exercițiul de 15 ori.

Alpinistul

Acest exercițiu te solicită foare mult. Ține brațele pe podea, un picior pe perete, iar unul îndoit, în aer. Stai așa timp de 60 de secunde, cu brațele depărtate, apoi repetă exercițiul, alternând picioarele.

Exercițiu cu spatele sprijinit de perete

Sprijină-ți spatele de perete, apoi îndoaie genunchii și stau în poziție așezată. Încearcă să rămâi în această poziție timp de 60 de secunde.

Picioare întinse pe perete

Așază-te pe podea și întinde picioarele pe perete. Stai în această poziție timp de 60 de secunde.