Scapă De Kilogramele Suplimentare Folosind Acest Remediu Naturist

Ghimbir si lamaie

Ghimbirul este folosit la condimentarea diferitelor mâncăruri, însă poate fi utilizat și pentru tratarea anumitor probleme de sănătate. Această rădăcină este un antibiotic natural care poate preveni și trata răceala. De asemenea este un bun arzător de grăsimi.

După ce prepari amestecul de ghimbir și lămâie, trebuie să-l consumi pentru a scăpa de excesul de greutate.

Remediu pentru slăbit cu ghimbir și lămâie

Ingrediente:

  • 300-350 gr rădăcină de ghimbir
  • 1 lămâie
  • 150-200 gr miere de albine

Mod de preparare:

Curăță rădăcina de ghimbir și lămâia și taie-le mărunt. Elimină semințele din lămâie, apoi pune ambele ingrediente într-un blender, adaugă miere și amestecă. Toarnă amestecul obținut într-un recipient din sticlă, închide capacul și păstrează-l la frigider. Consumă zilnic câte 1 lingură din acest amestec sau adaugă-l în ceai.

Ghimbirul trebuie consumat cu prudență. Cei care se confruntă cu boli ale tractului gastrointestinale nu ar trebui să folosească acest ingredient.

Însă, în cazul altor boli, amestecul de ghimbir și lămâie ar putea face minuni. Lămâia are numeroase proprietăți benefice, ajută la întărirea imunității și previne gripa și răceala.

Mierea este un aliment hrănitor, energizant și îmbunătățește funcțiile tuturor organelor din corpul uman. Ghimbirul, cel mai puternic ingredient, ajută la întărirea organismului și luptă împotriva bolilor.

Acest amestec picant este precum o bombă cu vitamine. Te ajută să scapi de kilogramele suplimentare, să elimini toxinele din organism și să reglezi nivelul colesterolului rău. De asemenea, se spune despre ghimbir că încetinește procesul de îmbătrânire. Așadar notează această rețetă și asigură-te că o încerci! Vei avea doar de câștigat!