Suc De Morcovi Cu Orez Pentru Tratarea Diareei

Suc de morcovi remediu diaree

Sucul de morcovi cu orez este un remediu pentru vindecarea diareei. Diareea este o boală comună care constă în evacuarea frecventă și necontrolată a scaunelor lichide. Poate fi acută sau cronică, în funcție de cât durează simptomele.

Diareea nu este chiar o boală, ci mai degrabă o manifestare a mai multor boli care afectează tractul gastrointestinal. Pentru tratarea diareei, se poate folosi un remediu naturist pe bază de suc de morcovi.

Ingrediente:

  • 4 morcovi
  • 1 cană de orez
  • 5-6 pahare de apă

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele într-un blender și consumă sucul obținut. Bea suc de morcovi cu orez zilnic pentru a scăpa de diaree.

Cea mai frecventă cauză a diaree este infecția cu viruși, bacterii sau alți paraziți care pătrund în organism și provoacă gastroenterită. Gastroenterita este o inflamație acută ce afectează organele sistemului gastrointestinal.

De asemenea, diareea poate fi cauzată și de o toxiinfecție alimentară sau de unele medicamente precum antibiotice și laxative. Diareea poate fi provocată și de unele boli precum boala Crohn, colita ulceroasă, boala celiacă, sindromul colonului iritabil și intoleranță la lactoză.

Diagnosticul de diaree se poate pune la domiciliu prin observarea simptomelor, însă medicul poate cere efectuarea unor teste de laborator pentru a defini cauzele diareei.

Diareea poate avea o mulțime de cauze, dar tratamentul variază în funcție de diagnosticul pus de medic. Prin urmare, doar un medic specialist îți poate spune ce medicament este potrivit pentru tine. De asemenea, medicul îți va recomanda doza corectă și îți va spune cât timp timp trebuie să urmezi tratamentul.