Tinctura Miraculoasă Care Curăță Vasele De Sânge, Întărește Imunitatea Și Reglează Valorile Tensiunii Arteriale

Tinctura de usturoi

Proprietățile curative ale usturoiului sunt cunoscute încă din anul 2300 I.Hr. La acea vreme, oamenii foloseau usturoiul pentru a calma febra și a trata tumorile. Alicina care se găsește în usturoi este un antibiotic natural ce ameliorează inflamația, împiedică reproducerea bacteriilor patogene și întărește imunitatea.

Usturoiul păstrat la temperatura camerei își pierde complet proprietățile după 8 luni. Pentru a păstra și a spori proprietățile curative ale usturoiului, medicina tradițională ne oferă o varietate de rețete de tincturi.

Tinctură de usturoi cu alcool

Această tinctură poate fi folosită pentru curățarea vaselor de sânge. Zdrobește 350 grame de usturoi decojit într-un mojar și adaugă 200 ml de alcool. Toarnă amestecul într-un borcan cu capac și păstrează-l într-un loc întunecat timp de 10 zile.

Strecoară-l apoi printr-un tifon gros și lasă-l deoparte încă 3 zile. Consumă această tinctură cu lapte rece (60 ml per porție) înainte de mese. Ar trebui să consumi tinctura de usturoi timp de 10 zile.

Acest remediu naturist curăță vasele de sânge, elimină paraziții din corp, îmbunătățește metabolismul și întărește sistemul imunitar.

Tinctură de usturoi cu vin roșu

Pentru a prepara această rețetă ai nevoie de 12 căței de usturoi și 750 ml vin roșu sec. Taie fiecare cățel de usturoi în 4 și pune-i pe toți într-un recipient din sticlă transparent. Umple-l cu vin și închide capacul, apoi păstrează-l la geam timp de 2 săptămâni.

Amestecă zilnic această tinctură, iar după ce au trecut cele 14 zile, transfer-o într-un recipient închis la culoare. Acum nu-ți mai rămâne decât să strecori tinctura și să consumi câte o linguriță cu 5-7 minute înainte de masă, timp de 30 de zile.

Combinația de vin cu usturoi sporește beneficiile ambelor ingrediente. Tinctura elimină excesul de sare din organism, întărește vasele inimii și imunitatea, curăță sânge și îmbunătățește metabolismul.

Tinctură de usturoiu cu lămâie și miere

Zdrobește 4 căpățâni de usturoi și taie 6 lămâi în cubulețe. Amestecă ambele ingrediente cu 200 grame de miere. Transferă amestecul rezultat într-un borcan de trei litri umplut până în vârf cu apă fiartă, călduță. Lasă borcanul la frigider timp de 4 zile, apoi bea tinctura rezultată cu 20 de minute înainte de micul dejun.

La început se recomandă consumul unui sfert de pahar de tinctură, apoi doza trebuie mărită la jumătate de pahar.

Usturoiul cu lămâie și miere reduce nivelul colesterolului, curăță vasele de sânge, îmbunătățește funcția inimii, îmbunătățește respirația și crește tonusul general al corpului.

Toate aceste tincturi cu usturoi sunt contraindicate persoanelor cu boli de stomac, gastrită și ulcer. De asemenea, nu ar trebui consumate de femeile însărcinate și mamele care alăptează.