Uită de Durerile Articulare Și De Oase Folosind Un Amestec De Oțet, Ghimbir Și Piper

Remediu artrita

Artrita reprezintă inflamația țesuturilor articulare (dacă sunt afectate mai multe articulații, boala se numește poliartrită). Cei care se confruntă cu această boală suferă adesea de dureri articulare. Durerea este mai intensă în repaus, așa că este posibil ca dimineața pacientul să simtă un disconfort.

Mulți pacienți cred că nu are niciun rost să încerce un tratament, atâta vreme cât artrita reumatoidă nu răspunde la el. Însă, cu cât procesul inflamator este suprimat mai mult, cu atât articulațiile sunt mai puțin afectate. Cauza nu poate fi eliminată, însă inflamația poate fi ameliorată. Așadar, dacă bănuiești că suferi de artrită, mergi la medic pentru a primi un diagnostic corect și un tratament adecvat.

Există un amestec miraculos creat din ingrediente naturale care pot calma durerea articulară.

Ingrediente necesare:

  • 1 lingură piper măcinat
  • 1 cană oțet de mere sau 1/2 cană ulei de măsline extravirgin (cald)
  • 1 lingură ghimbir ras

Mod de preparare:

Adaugă ghimbirul ras și piperul măcinat în oțetul de mere sau uleiul de măsline. Amestecă bine până se formează o pastă omogenă. Aplică această pastă pe zonele afectate de două ori pe zi și las-o să acționeze timp de 20-30 de minute, apoi clătește cu apă caldă. Păstrează pasta la frigider și amestec-o puțin înainte de utilizare.

Acest remediu naturist poate ajuta la ameliorarea durerilor persistente. Dacă te confrunți cu dureri articulare, folosește rețeta de mai sus.

Ingredientele folosite la prepararea acestui amestec au efecte antiinflamatorii și analgezice. Folosit în mod regulat, poate preveni agravarea artritei reumatoide și poate ameliora bolii. Ai grijă de sănătatea ta și oferă-i organismului nutrienții de care are nevoie.