Un Câine A Reușit Să Salveze Viața Unui Copil După Ce Și-a Dat Seama Că Acesta Nu Mai Respiră

Cainele salvator

Câinele este considerat unul dintre cele mai inteligente animale, iar din acest motiv este adesea dresat să salveze sau să ajute bolnavii. În continuare îți vom prezenta povestea câinelui Henry care, chiar și fără a fi dresat pentru asta, a salvat viata copilului stăpânului său.

Povestea a fost făcută publică de Kelly Andrew, o americană ce locuiește cu familia ei în Boston, Statele Unite. Potrivit acesteia, fiica ei cea mică dormea în pătuț, în timp ce ea și soțul ei dormeau într-o altă cameră. Femeia a început să se îngrijoreze în momentul în care câinele a început să se plimbe din camera fetiței în camera matrimonială.

Totuși, Kelly nu și-a dat seama că Henry era atât de neliniștit pentru că observase că fetița avea probleme cu respirația. La un moment dat, Kelly a decis să urmărească animalul pentru a afla ce e întâmplă și așa a descoperit că acesta încerca să ajute fetița, care se chinuia să respire.

“M-am săturat de gălăgia pe care o făcea, așa că am decis să-l urmăresc și astfel miam dat seama că fiica mea nu mai putea respira. Am dus-o imediat la spital. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă nu m-ar fi trezit câinele”, a spus Kelly.

Din fericire, medicii au reușit să o salveze pe fetiță, iar după ceva timp familia s-a întors acasă. După acel eveniment, Kelly a decis să-și spună povestea pe o rețeta de socializare, iar o mulțime de oameni s-au grăbit să-i mulțumească eroului.

“Bebelușul este mult mai bine, a fost externat și suntem cu toții acasă.” a scris în încheierea poveștii Kelly.