Un Câine A Salvat Viața Unei Fetițe În Timpul Unei Furtuni Puternice

Cainele salvator

“Faptul că fata este încă în viață este un adevărat miracol. Am căutat-o toată noapte, nu se vedea nimic, mâinile noastre erau reci chiar și cu mănuși și abia ne puteam îndrepta degetele” a declarat unul dintre membrii echipei de salvare.

În Uglegorsk, Rusia, o fetiță de 10 ani a reușit să supraviețuiască unei furtuni puternice de zăpadă, îmbrățișând un câine fără stăpân timp de 18 ore pentru a se încălzi. Potrivit presei locale, o echipă de salvare a pornit în căutarea fetei, după ce aceasta a dispărut de la școala ei din Uglegorsk. Mama fetei a raportat dispariția în jurul orei 13.00 pe 14 ianuarie 2022.

Fata a fost prinsă de o furtună puternică. După ce câțiva voluntari au început să caute fata, un localnic a contactat poliția rusă pentru a anunța că a văzut-o pe fată jucându-se cu un câine fără stăpân într-un oraș din apropiere.

Datorită acestei informații, autoritățile și voluntarii au mers în zona respectivă și au reușit să găsească fata, care din fericire avea îmbrăcăminte adecvată pentru iarnă. Mai mult, fata a fost găsită sub un balcon, îmbrățișând un câine fără stăpân.

După ce a fost salată, fata a spus: “Îmbrățișam câinele ca să-mi țină de cald”.

Voluntarii s-au bucurat că au găsit-o pe fată în viață. Anatoly Ivanov a spus: “Este un adevărat miracol că am găsit-o pe fată în viață. Dimineață, am crezut că nu o vom mai găsi în viață. Cum poți supraviețui unui coșmar ca acesta?”

Din fericire, când au găsit-o pe fată, au transferat-o la un spital și, potrivit presei ruse, aceasta s-a întors acasă în aceeași zi, deoarece starea sa de sănătate era bună.