Un Câine A Stat În Fața Spitalului Așteptând Ca Stăpânul Său Care A Decedat Să Fie Preluat De Familia Lui

Caine regasit

În urmă cu câteva zile, o poveste emoționantă a devenit virală pe rețelele de socializare: un cățeluș a stat zile întregi în fața unui spital așteptându-și stăpânul decedat.

După ce s-a plimbat mai multe zile la rând prin fața spitalului, câinele a fost botezat Hachiko, în cinstea legendarului câine Akita care a mers ani de zile în gara din Japonia, așteptându-și stăpânul decedat. Ceea ce nu se știa până atunci este că numele adevărat al câinelui era Max.

În urmă cu aproximativ 2 luni, Max locuia la o altă familie. Când stăpânii săi erau la serviciu, el a plecat de acasă și nu s-a mai întors. De atunci, această familie îl căuta continuu, dar nu reușise să-l găsească.

Între timp, cățelușul l-a întâlnit pe bărbatul care ajunsese să moară la spital. Povestea câinelui a fost distribuită de multe ori pe rețelele de socializare și a emoționat mii de oameni.

După ce povestea a devenit virală pe internet, vechea familie a lui Max l-a recunoscut într-o postare. Cățelușul care fusese dus la un adăpost de animale era deja sterilizat când fosta lui familie a venit să-l ia acasă.

Juzilaine Ricardo do Nascimento, stăpâna lui Max a spus: “În urmă cu două luni, câinele a plecat să se plimbe, dar nu s-a mai întors acasă. Am mers să-l căutăm în diferite locuri, însă nu l-am găsit.”

Juzilaine și familia ei au afișat peste tot poze cu câinele, sperând să-l găsească, însă nu auzise nicio veste despre el. Dar, într-o zi, când a intrat pe internet, a văzut o poză cu Max însoțită de povestea lui.

“L-am recunoscut imediat, așa că am comentat la postarea respectivă și am scris că este al meu și că vreau să-l iau înapoi. Am luat legătura cu proprietarul adăpostului de animale și am plecat imediat spre locul în care se afla Max. Când fiica mea a ajuns acasă și l-a văzut pe Max a plâns de fericire.”