Un Câine Are Grijă De Mânzul Nou-Născut Care Și-a Pierdut Mama Când Avea Doar Câteva Zile

Cainele si manzul

Mânzul Tye și-a pierdut mama când avea doar 9 zile. Orice ființă trece prin momente cumplite când își pierde mama. Din fericire, Tye a avut parte de sprijinul lui Zip, un câine care i-a oferit confortul și afecțiunea de care avea nevoie în acele momente.

Zip în vârstă de 5 ani nu era prietenos cu caii, însă în clipa în care l-a văzut pe Tye, ceva s-a schimbat.

Karla Swindle, stăpâna animalelor spune: “În fiecare an creștem mânji iar Zip stă mereu la ușă și doar îi privește.”

Mama lui Tye s-a îmbolnăvit și a murit la câteva zile după ce a născut mânzul. Zip știa că mânzul are nevoie de sprijin, așa că el și Karla i-au fost alături tot timpul.

“Mi-am petrecut noaptea în hambar, având grijă de iapă după ce a născut, sperând că se va face bine. În tot acest timp, Zip a stat lângă mânz” spune Karla.

A doua zi, Tye s-a trezit și l-a văzut pe Zip, iar din acel moment între ei s-a creat o legătură specială. În următoarele 6 săptămâni, Zip a stat doar lângă Tye. Când Tye a ales să iasă din grajd, câinele a fost foarte vesel.

După câteva luni, Tye a crescut și a devenit un cal sănătos și frumos. Acum își petrece cea mai mare parte a timpului alături de sora lui mai mare. Cu toate acestea, Zip îl vizitează ori de câte ori are ocazia; știe că “fiul lui adoptiv” are nevoi diferite.

Povestea lui Tye și Zip demonstrează ceea ce mulți știu deja: animalele sunt mereu gata să-i ajute pe cei care trec prin situații dificile.