Un Copil de 11 Ani Spală Și Vaccinează Câinii Străzii Pentru A-i Ajuta Să-și Găsească O Casă

Caini fara stapan

Protagonistul acestei povești este Thiago, un băiat de 11 ani care locuiește în Antonio Prada, Rio Grande Sul. Băiatul face o treabă minunată, ajutând câinii vagabonzi, să-și găsească o familie iubitoare și să fie adoptați.

Thiago și-a numit proiectul “Sunt pe stradă, dar sunt curat”. Băiatul se plimbă adesea pe străzile orașului pentru a salva câinii abandonați. După ce îi găsește, le face baie, îi vaccinează și îi dă spre adopție.

Băiatul și-a început proiectul în 2020 pentru că iubește foarte mult câinii și suferea de fiecare dată când venea un animal singur pe stradă. A primit sprijinul rudelor și cunoscuților pentru a începe proiectul. În plus, cu banii din alocație a cumpărat produsele de care avea nevoie pentru a spăla animalele. De asemenea, i-a dus la veterinar pentru a-i vaccina.

“Spală câinii fără stăpân, în îngrijește, îi parfumează, apoi îi duce înapoi în stradă pentru ca oamenii să-i vadă mai prezentabili și să-i adopte. Eu le fac fotografii câinilor și le postez pe internet, pentru ca ei să aibă mai multe șanse să-și găsească o familie. Până în prezent, datorită acestui proiect, 47 de câini vagabonzi au fost adoptați. ” a spus Eduardo, tatăl băiatului.

Proiectul lui Thiago a devenit viral pe rețelele de socializare și mai multe magazine locale i-au donat materiale pentru îngrijirea câinilor, dar și hrană. O simplă baie poate schimba pentru totdeauna destinul unui câine fără adăpost. Oamenii sunt mai atrași de câinii care sunt bine îngrijiți, de aceea Thiago face tot posibilul să ajute animalele fără stăpân să arate bine.